Ανώνυμο σχέδιο (1)

RUST CONVERTER

Μετατροπέας σκουριάς με λειτουργία αναστολέα διάβρωσης για σιδηροπλισμούς Επαναστατικό υγρό που εφαρμόζεται με απλή επάλειψη πάνω σε σκουριασμένες ράβδους οπλισμού και μετατρέπει τη σκουριά σε ειδικές χημικές ενώσεις του σιδήρου που παράλληλα προσδίδουν επιφανειακή προστασία λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο σαν αναστολείς της διάβρωσης. Το εφαρμόζουμε με πινέλο πάνω στον οπλισμό, αφού πρώτα απομακρύνουμε με τρίψιμο μεγάλα κομμάτια σκουριάς. Μετά από 24 ώρες και αφού αφαιρέσουμε με στεγνό πανί τυχόν περίσσεια από το προϊόν, εφαρμόζουμε NOVAFER και κατόπιν NOVAMIX RC 340 ή NOVAMIX RC 320 FAST ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής. Δεν επηρεάζεται από την παρουσία τσιμέντου σε μεταλλικές επιφάνειες. Η χρήση του πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνεται πάνω σε σκουριασμένο σίδερο. Κατανάλωση: ανάλογα με την εφαρμογή. 

Πιστοποιημένο για χρήση σαν επάλειψη οπλισμού σκυροδέματος που περιέχει ενεργά συστατικά, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 1504–7:2006 Αρχή 11, Μέθοδος 11.1

NOVAFER

Κονίαμα αντισκωριακής προστασίας σιδηροπλισμών
Κονίαμα ενός συστατικού για την αντιοξειδωτική προστασία ράβδων οπλισμένου σκυροδέματος πριν την εφαρμογή επισκευαστικής κονίας NOVAMIX RC 340 ή NOVAMIX RC 230 FAST.
Δημιουργεί αλκαλικό περιβάλλον γύρω από το σιδηροπλισμό και ταυτόχρονα λειτουργεί και
σαν γέφυρα πρόσφυσης μεταξύ του οπλισμού και του επισκευαστικού κονιάματος. Εφαρμόζεται σε δύο χέρια.
Κατανάλωση: 200gr / m2 ράβδου (2 χέρια).

Πιστοποιημένο για αντιδιαβρωτική επίστρωση για προστασία ράβδων οπλισμού σε κτίρια και έργα πολιτικού μηχανικού σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 1504–7:2006, Αρχή 11, Μέθοδός 11.2

NOVAMIX RC 340

Ινοοπλισμένο μη συρρικνούμενο κονίαμα επισκευής σκυροδέματος. 
Θιξοτροπικό ινοοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα μηδενικής συρρίκνωσης για επισκευή φορέα
από οπλισμένο σκυρόδεμα σε πάχος 5 ‒ 30mm. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δομικής
εφαρμογής σε φέροντα οργανισμό όπως αποκατάσταση επικάλυψης οπλισμού, επιδιόρθωση – γέμισμα σε “φωλιές” εξαιτίας κακής σκυροδέτησης, γεμίσματα σε τρυπόξυλα,
φουρκέτες κλπ. Συνιστάται επίσης για επιδιορθώσεις – εξομαλύνσεις σκυροδέματος σε πισίνες,
βιομηχανικά δάπεδα, σκάλες, υδρορροές, επισκευές παραδοσιακής τοιχοποιίας, αρμολόγηση λιθοδομών. Για εφαρμογή πάνω σε τσιμεντοκονιάματα μεγάλης απορροφητικότητας
ή εν γένει για βελτίωση της πρόσφυσης μεταξύ διαδοχικών στρώσεων επισκευής – γεμίσματος, συνιστάται να ασταρώνουμε πρώτα με PLANOPRIMER.
Κατανάλωση: 18 kg / m2 / cm πάχους.

Πιστοποιημένο σαν κονίαμα ενός συστατικού για αποκατάσταση, δομικές και μη δομικές επισκευές σκυροδέματος, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1504–3 Κατηγορίας R3. 

NOVAMIX RC 220

Υψηλής επίδοσης ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα για εξομαλύνσεις και καλλωπισμό
σκυροδέματος σε πάχος 2 – 20mm Θιξοτροπικό και ινοοπλισμένο κονίαμα εξομάλυνσης που χρησιμοποιείται για επιφανειακή επισκευή σκυροδέματος σε οριζόντιες, κατακόρυφες και ανεστραμμένες επιφάνειες (οροφές). Κατάλληλο και για ειδικές κατασκευές σκυροδέματος όπως σκάλες, εμφανές μπετό σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, λουτρά, χαμάμ ακόμη και πισίνες που πρόκειται να δεχτούν επικαλύψεις όπως πλακίδια, πέτρα, πατητές τσιμεντοκονίες. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σαν υλικό εξομάλυνσης ακόμη και σε απορροφητικά (πχ τσιμεντοκονίες τοίχου ή δαπέδου, σοβάδες, μερεμέτια) ή μη απορροφητικά υποστρώματα (κεραμικά πλακίδια, πέτρα) με χρήση όμως κατάλληλου ασταριού αρκεί το υπόστρωμα να είναι συμπαγές και χωρίς κραδασμούς. Χρώμα: γκρι ή λευκό. 

Κατανάλωση: 1,5kg/m2/mm πάχους.

Πιστοποιημένο σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1504-9 σαν κονίαμα ενός συστατικού για μη δομητικές επισκευές σκυροδέματος (Αρχές 3, Μέθοδοι 3.1 & 3.3), σύμφωνα με το ισχύον εναρμονισμένο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1504–3 Κατηγορίας R2.