Όροι αποστολής και χρέωσης

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τους εξής παρακάτω τρόπους και εξαρτάται από το βάρος, τον όγκο και το είδος των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς επίσης και από τον προορισμό της αποστολής. Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής γίνεται αυτόματα κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας.

1. Αποστολή με Courier 

Η αποστολή μέσω courier γίνεται για προϊόντα μικρού βάρους (ή ογκομετρικού βάρους) έως 8 κιλά. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες. Στόχος μας είναι τα προϊόντα που αγοράζετε να σας αποστέλλονται όσο το δυνατόν συντομότερα και συνήθως την επομένη της παραγγελίας. Η χρέωση αποστολής για προϊόντα μικρού βάρους έως 2 κιλά είναι 3,80€ και για προϊόντα μεγαλύτερα η χρέωση είναι κλιμακωτή με 0.50 για κάθε επιπλέον μισό κιλό. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος της αποστολής.

 2. Αποστολή με Μεταφορική 

Η αποστολή με μεταφορική γίνεται για μεγαλύτερα προϊόντα που δεν μπορούν να αποσταλούν μέσω courier. Η χρέωση μέσω μεταφορικής είναι 9,99€ για παραγγελίες άνω των 8 κιλών, με ενιαία χρέωση ανεξάρτητου συνολικού βάρους. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.